Om meg


 

Hallo!

Mitt navn er Vilde Madeleine, men foretrekker å bli kalt enten Madeleine eller Vilde. Jeg ble født 18.januar 1996, altså et vinterbarn selvom jeg elsker sommer mer enn noe annet.

Jeg er født og oppvokst i regnbyen Bergen og har bodd der hele livet. I fjord gikk jeg førsteåret formgiving med studie på Tertnes og trivdes veldig der, men nå er jeg på mitt livs eventyr på utveksling i nydelige Florida, nermere bestemt på østkysten,Vero Beach. Jeg er vel det man kan kalle ´wanderlust´ jeg elsker å reise, oppleve, møte nye mennesker og ¨expand my horizon¨. Jeg har vel det som de sier på godt Bergensk ¨makk i ræven¨for jeg elsker å ha noe å gjøre til enhver tid.

En var mine desidert største drømmer er å flytte til(bake) USA senere i livet og utdanne meg som noe innen mote, foto eller sminke- eller alle tre. Sommeren 2012 var jeg også på språkreise i Long Beach, Calfornia, hvis du er intressert i å lese om turen min kan du finne det i kategorien ''Språkreise 2012 i sidemenyen.

På fritiden i Norge spilte jeg volleyball, men her i USA er jeg cheerleader for CIA (Cheer insane all-stars) og trives veldig godt med det. Ellers elsker jeg å oppleve nye ting, være med venner, ta bilder og bare nyte livet rett og slett!

Har drevet med blogging en god stund, men alle gamle blogger er slettet. Vildemta.blogg.no ble startet august 2011, men blogget ikke fast før mars.2012. Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, håper du liker bloggen min!


-Madeleine

2 kommentarer

julie nr

24.08.2011 kl.21:44

Søteste jenten ! Du er best vildur <3

vildemta

24.08.2011 kl.22:32

julie nr: du er beste !<3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡