Godt nyttår

God kveld og god siste dag av 2014. Er det ikke egentlig litt skremmende å tenke på? Denne dagen virker som den kommer fortere og fortere hvert år og plutselig er vi inne i et nytt år. Det er rart med det, så mye press det er med det nye året, forsetter osv. Men også så utrolig deilig med et nytt kapittel i boken hvor man kan farge og fylle sidene akkurat slik man selv vil.

Dette året for meg har vært en bergogdal-bane fylt med fantastiske stunder og minner men dessverre også en vanskelig og tung høst. I 2015 satser jeg på flere slike fantastiske stunder, gode minner og mye latter.

Det er så mye å se frem til og keg kan ikke vente med å kickstarte året med de jeg er glad i.

 

Godt nyttår kjære lesere!

-Madeleine

Today's look

Hei fine dere! Både i går og i dag blir dagen brukt til familietid og kos, akkurat som juleferien burde være! Men først stikker jeg og mamma en kjapp tur på IKEA og Sørlandssenteret. Looken i dag består av hullete jeans, verdens diggeste cardigan og en topp jeg har blitt helt obsessed med i det siste.Ha en super dag og håper dere likte outfiten!

-Vilde

Christmas snapshots

Hei! Ferien går med på kosing med familiens nye medlem, den skjønneste babyen ever!

I dag våknet alle sent og tok en laaang tur på stranda i mange minusgrader.

Det må jo være utrolig kjedelig å lese blogger nå om jula siden alle skriver om det samme, hehe. Derfor slenger jeg heller med noen snapshots fra min julefeiring og de siste dagene.

 

nr.1

1.Juledag MÅ jo være tidenes chilledag. Vel 1 & 2 juledag. I dag var det som sagt duket for ribbemiddag med riskrem til dessert, og resten av dagen har gått med på å slappe av med familien og se på mrs. Doubtfire. 

I dag er det jo "julaften" i USA, eller Christmas day. Så Merry Christmas til alle mine amerikanske venner (og familie og kjæreste<3) Det er så utrolig rart å tenke på hvor annerledes livet mitt var fra ifjor til nå. HER kan dere finne innlegget fra min amerikanske jul i fjor. Jeg er såå takknemlig da, for at jeg har fått oppleve begge deler. 

Nå blir det mer filmseeing før jeg tar kvelden. God natt, stor klem! Håper dere alle har en fantastisk juletid og koser dere ¨gløgg ihjæl¨.

 

MERRY CHRISTMAS

Hadde dere alle en fin dag i går? Gosh, julemat er noe av det beste jeg vet! Jeg spiste så mye at jeg som sagt føltes som jeg var på randen til å sprekke. Jeg befinner meg for tiden i Kristiansand med mammas side av familien. Vi har hatt en superkoslig feiring med god mat, fine gaver og mye latter. I går våknet jeg opp til julefilmer og tre nøtter til askepott og vi ordnet mat og bord, samt sminke og hår mens de andre var i kirken. Deretter ble det julegrøt med mandel og marsipangris og pinnekjøtt og (litt for mye) julebrus hehe.. og herlig kransekake. 

Så ble det gaveåpning og kos og latter med familien samt min nye lille niese (<3) 
Hvordan var deres jul?

 

christmas outfit

Hei!

For en fin dag det var i går! Koste meg veldig med familie og så mye god julemat at vi gikk rundt med vondt i magen, haha. Håper alle hadde en super julaften i går og en fantastisk 1.juledag i dag. Her lukter huset av ribbe og riskremen er ferdig laget så nå er de snart på tide å hoppe ut av joggedressen og tøflene og inn i finstasen atter en gang. Før det blir gjort tenkte jeg å dele årets juleantrekk med dere. Egentlig har jeg bestilt to kjoler til julaften, men begge to, fra forskjellige butikker, ble forsinket i posten så da måtte jeg være litt kreativ, men jeg syns det ble ganske fint likevel jeg.

Håper alle koser seg kjempe mye i dag! <3

 

skuffa

... Det er det jeg føler om bloggingen min de siste ukene. Uff. Det har heller ikke skjedd så mye siden sist, vinteren har slått inn med 3 forkjølelser den siste 1,5 mnd, litt snø (som smeltet igjen samme dag.. ) og huset er pyntet og klart til jul. Koseliig! 

De siste ukene har jeg vært så sliten, pga. mørket, alt for lite søvn, lange skoledager og mye prøver og stress å tenke på, men nå har jeg tatt meg et tak i nakkeskinnet og skal gi alt denne siste innspurten før en veldig etterlengtet juleferie. Jeg har ikke hatt noe motivasjon til noen ting egentlig, og spesielt treningsmotivasjonen var på bunn, men nå ar jeg startet igjen med en super benøkt i går og et par korte økter tidligere i uken så satser jeg på at motivasjonen bare fortsetter å gå èn vei- oppover. 

Tenkte bare å stikke innom før jeg drar på jobb og si hei, så har en fin start på helgen alle sammen! Klem

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits