saturdaaay

Hei solstråler! Har dagen deres vært fin så langt? I dag våknet jeg dessverre med den ekle stressfølelsen, dere har vel opplevd det samme før? Sånn, jeg stresset for at ¨ånei det er bare 7 timer til jeg skal ta bussen¨ liksom, haha hva skjer?!

 

For øyeblikket sitter jeg på bussen mens regnet pisker på ruten. Jeg og jentene skal nemlig bruke kvelden på dugnadsjobb, men jeg tror det kan bli kjekt jeg!

Jeg klarte selvfølgelig å glemme nøklene mine til leiligheten i byen hjemme så når jeg stod på busstoppet til den bussen jeg egentlig skulle ta måtte jeg gå opp igjen og ta en annen. Men det er faktisk ganske koselig for den går en helt annen rute enn den jeg tar hver dag, så det er nesten litt koselig å sitte her i skumringen med regnet og lysene utenfor. Ellers våknet jeg og lagde meg en gooood frokost med kokte egg, ristet brød og en kopp med eple&kanel téen min, nam! Resten av dagen har jeg faktisk brukt på å se gossipgirl og spille inn en video til dere, what, hah vi får se om jeg får mannet meg opp til å poste den. 

 

ha en fin lørdagskveld, nå må jeg løpe! Klem

 

utvekslingsoppsummering: september 2013

Hadde laborday og skolefri noe som resulterte i en herlig dag i solen med tidenes vannkrig, 2 poolparties og mye kos. Prøvde Smores for første gang hos Valentina på BBQ med de andre utvekslingsstudentene og fikk mange nye venner der og utover året ble de fleste av oss til en stor vennegjeng!  

Mange av fritimene ble brukt her i Homebasen min sammen med homebase-folkene, til å sove, spise eller å gjøre lekser. Vi hadde seriøst verdens beste sofa, den blå!

Smakte dippingdots, besøkte downtown disney og hadde veldig rosa rom (<3) og langt hår!

Var mye med venner utenfor skolen, dro til skyzone (en trampolinepark) til Marit´s bursdag og dro til Food truck´en igjen med Ashley og familien hennes.

Var i mange barnebursdager på steder med hoppeslott, masse spillemaskiner og skikkelig gjennomførte temaer, som her, monsterbedriften! Curriculum day med Marit og Daniel. Spiste salat med krutonger hele tiden. Ble dresscodet som resulterte i dette nydelige antrekket og fant chocolatefrogs!!!!


Var på kino veldig ofte, feiret Marits bursdag på skyzone, dro på Skatefactory

 

-Madeleine

 

verdens fineste nike´s

utvekslingsoppsummering: august 2013

Hallo! Dette innlegget har jeg vel lovet siden... jeg vet ikke en gang, februar kanskje? Så today is the day, for jeg har nemlig blitt syk igjen og hoster non-stop her jeg ligger og pøser innpå med kakao og te samt halsdrops. Jeg var så dårlig at etter en time på skolen måtte jeg bare takke for meg og heller dra hjem og ligge under dyna. Men til tross for at jeg er syk så har jeg kost meg med cola, sjokolade,ostepop og litt for mange kopper kakao, hihi, hverdagsgleder.

Planen min har jo en stund vært å oppdatere om utvekslingen måned for måned slik at om det er noen spørsmål til forskjellige opplevelser eller ting så får jeg delt med dere litt mer enn bare en årskavalkade. Så da starter vi med August 2013. Jeg er en sånn person som glemmer alt jeg gjør i stressede situasjoner og går mer eller mindre på autopilot, så jeg fant fort ut at å skrive litt hva vi gjorde hver dag i min personlige almanakk var en veldig lur ting. So lets start.

Reisen ned og New York har jeg allerede skrevet en del om (som dere kan lese HER og HER og en oppsummering med bilder HER) så da skipper vi rett til Florida og første møte med vertsfamilien (HER).

Andre dagen min i Vero hadde vi et møte med områderepresentanten vår Coreen på en gocart bane. Her ble jeg også kjent med Marit, fikk møte noen andre utvekslingsstudenter fra skolen og koste oss med gocart og lazer tag(samme som wasteland) hele dagen, dro til Food Truck frenzie som kom til Vero Beach for første gang og spiste sammen med John, Kerrie og Nicholas. 

Var en del på stranden og på kjøpesenteret for å shoppe. Hvor jeg og Marit brukte litt for mange timer på Victoria´s secret, nordmenn i USA sa du?

Hadde min første dag på high school og allerede 3 dagen fikk vi merke den strenge dresscoden da Marit nesten fikk demerit (anmerkning, bare at om du får 20 blir du kastet ut av skolen) fordi hun gikk med singlet under hettegenseren, vi snakker 30 grader i Florida, come on.
Hadde filmkvelder med vfamilien flere ganger i uken, jogget mye i nabolaget, (og ble konstant bitt av mygg), dro i Kirken- noe Amerikanere gjør hver lørdag kveld/søndag morgen men siden jeg ikke er så veldig ¨praktiserende kristen¨ så dro jeg bare dit et par ganger eller om det var noe spesielt. Begynte på cheerleading (<3) og spiste ofte på TGI Fridays. 
Jeg fikk mine første venner (wow det hørtes miserabelt ut. Jeg mener venner jeg var med utenom skolen) og fikk oppleve hvor mye Amerikanere får med seg av andres privatliv utenom skolen, for å si det slik...
Følte jeg levde i en drøm og hadde konstant et stort smil om munnen. :D
Liker dere slike oppsummerings innlegg? 
-Madeleinemarble macbook

Åh, Jeg bare elsker marmor og at det er en trend nå! Det er så utrolig fint. Jeg har ønsket meg et slikt ett helt siden jeg så bilde av Macbooken til Annette Haga, men siden alle andre også har fått idèen om å lage marmor Mac´ så hadde jeg gitt litt opp håpet om å finnet det men etter mye venting og leting fant jeg denne kontaktplasten på Panduro. Ble det ikke fint? 


-Madeleine

Fall outfit


Dette er noe av det jeg liker best med høsten! Herlige lag på lag antrekk med et stort skjerf i halsen. Bare synd det plaskregner i B-town for tiden og å ha krøllet hår og holde seg tør kan jeg vel bare drømme om i disse dager. Hva syns du om antrekket?

lately

Hei! Im back again. Det ble dessverre ikke noen oppdateringer fra Florida så litt innlegg med bilder får komme innimellom, tenk det er allerede en mnd siden jeg dro i morgen! Den siste mnd har jeg vært 2 fantastiske uker i Florida, hatt en del skolearbeid å ta igjen, vært på byn og i bursdagsfest med mine herlige jenter og på otrsdag var jeg på OD- dag hos Myreze. Det er de som har laget bla videoen om Bremnanger/musikkvideoen til ¨all I do¨ av Madcon, de TV2 reklamene som viser vinter, sommer høst og vår osv. Det var dødskjekt å få være med de en hel dag og se hvordan de jobber! Jeg blir så inspirert til å prøve å bli flinkere med spesielt html og photoshop selv. 

Her er hvertfall noe av det jeg har gjort siden sist.

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits