26.10.2014Floridaaaa

Torsdag 14.30

Hei! Da var jeg på plass på Gardemoen og gjør meg klar for flyet til Orlando, Florida som går 16.20. Nå begynner jeg å kjenne jeg er litt nervøs og veldig spent på å komme frem! Gleder meg til 2 uker hos kjæresten, (som jeg ikke har sett på FIRE måneder, sykt!), tilbringe tid med vertsfamilien, på stranden, med mine amerikanske venner,shoppe og kose meg MASSE!

Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan mens jeg er der, men kjenner jeg meg selv rett så vil jeg ha et sykt jetlag de første dagene- så akkurat den delen gleder jeg med ikke mye til.

 

I går startet dagen med en tur til legen, jeg trodde nemlig jeg hadde fått halsbetennelse- jævlig bra timing ikke sant? Heldigvis viste det seg å ikke være noe betennelse men jeg fikk likevel antibiotika pga. Bla veldig hovne mandler, slimete hals, hoste og tette luftveier- æsj.

Deretter ble det skole og siste kveld på trafikalt grunnkurs, så nå kan jeg endelig begynne å øve kjøre når jeg kommer hjem. I tillegg har jeg også bestilt min første kjøretime og jeg er sååå nervøs heh. Men men, det går nok fint.

 Ellers gikk hele kvelden, som vanlig før en lang reise, med på å pakke, finne musikk og holde meg oppe så lenge som mulig for å forhåpentligvis få sove litt på flyet, krysser fingrene.

 

 På flyet til Oslo opplevde jeg nemlig at siden jeg er syk og har veldig tette luftveier, vondt i hodet osv så ble det, åpenbart nok, enda verre. Og det var kun 1 time, ønsk meg lykke til på en 10 timers flytur. Herregud. Paracet blir min beste venn sier jeg bare.

 

 

Nå får jeg få i meg noe mat og psyke meg opp til dette her, haha. Ha en super høstferie!

 

-Madeleine

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits