pakke pakke pakke pakke

Heii! I dag sluttet vi tidlig på skolen som var utrolig digg, da jeg fikk en skikkelig ille hodepine på veien hjem og ble liggende strekk ut til klokken nermet seg 18. Så planene mine om trening og sunt kosthold har ikke gått så alt for bra denne uken da jeg i tillegg til å ha 1000 ting å gjøre, mest sannsynlig har pådratt meg noe så herlig som en halsbetennelse. May the odds be ever in your favour, eller hur?

Jeg tenkte hvertfall å gi lyd fra meg før jeg stikker nesen ned i kofferten for å pakke, pakke, pakke og pakke litt mer. Ellers så må rommet, hud, hår og negler shines så jeg har mer enn nok å drive på med. Ha en super tirsdag!

-Madeleine

ukeplan uke 40

Heii! Nå er det siste uke før ferie og siste innspurt på skolen før det (for meg) blir 2 herlige uker i paradiset mitt, Florida. I den anledning er det ikke mye tid til trening, så istedenfor treningsplan denne uken så blir det vel en liten ¨uke plan¨. Så får jeg se hvor mye trening jeg får presset inn. Ha en super første dag i uken!

 


-Madeleine

let´s get lost in our perfect little world

Tumblr er såå fantastisk! Tenkt da, en side hvor du kan finne all favoritt- inspoen din på ett og samme sted. Og det blir jo bare sååå fint! Tumblr navnet mitt passer jo også veldig godt til bildene da mesteparten er supercliche- klissebilder eller reise/mote- bilder. Den heter altså lostinaperfectdestination, som i mitt tilfelle da er Florida, med familie, i armene til kjæresten, på reisefot osv. Tumblr ble jeg vel introdusert for i 9 klasse, men det er ikke før for litt siden av jeg tok den i bruk sånn skikkelig, og nå elsker jeg å titte innom om jeg er litt mindre inspirert en dag!


Dere kan finne tumblr´en min HER

Har du tumblr? Hva heter den?

-Madeleine

Taconight

Hei solstråler! Har dere hatt en fin fredag? For min del var det chill dag på skolen til halv 4, deretter bytur for å kjøpe noen nødvendigheter- bla. ny veske!!   Viser dere senere, it´s so pretty! Ellers har resten av kvelden gått med i herlig taconight med cola, vin og filmen Hostage. Vi konkluderte med at det ikke er den beste filmen vi har sett, men den var helt ok. Før jeg og mamma har sittet de siste 2 timene å prøvd å se på gamle RG (rytmisk gymnastikk) og barnevideoer av meg og søsteren, noe som ikke gikk alt for bra men vi fikk nå mimret litt hvertfall, hihi.

Nå sitter jeg med en kopp varm melk med honning mens regnet plasker på ruten som aldri før føles det som. Det er vel ikke bare meg som elsker å sove til regn, da sover jeg 100 ganger bedre. Jeg begynner nemlig å bli ganske så forkjølet og med vondt i halsen, men jeg nekter å bli syk før Florida så da er det bare enda en unnskyldning til å tulle meg inn i store skjerf, strikk og drikke litt for mye te. Heheh.. Jeg er blitt tidenes te-junkie..

God natt herlige dere!

-Madeleine

litt torsdagsinspirasjon

Hei hei! Håper dere har vært litt flinkere enn meg med tanke på trening denne uken. Jeg har nemlig, selv med treningsplanen kun fått presset inn en treningsøkt, uff. Haha, jeg får ta meg selv i nakkeskinnet og få rumpen opp av sofaen og inn på treningssenteret tenker jeg. Hvertfall her er litt inspirasjon til dere på en torsdags morgen, klem <3

I dag blir det russemøte etter skolen med jentene også er det også kun en liten uke til jeg drar tilbake til mitt andre hjem- Florida og jeg gleder meg som en liten unge. trafikalt

Hei dere! Da var det onsdag igjen, noe som betyr fagdag på skolen. Vi startet med prøve (...), men heldigvis tok den ikke alt for lang tid så da ble det lang lunsj på oss i dag før vi så på film resten av skoledagen, herlig! 

For øyeblikket sitter jeg i pappa's leilighet nede i byn før jeg skal på trafikalt igjen om en liten halvtime. Det er så digg å ha et sted å gå når jeg må sitte litt ekstra i byen eller har tid til overs og ikke vil være ute i kulden.Nå må jeg løpe, vi snakkes!

-Madeleine

outfit 23. september

God kveld skjønninger! I dag startet vi sent på skolen noe som var utrooolig digg, har ikke sovet så godt på lenge. Det har vel med at det begynner å bli kaldt ute, så med to ekstra pledd og en varmepute på bena så sov jeg som en prinsesse, hehe. Ja, jeg er en frysepinn, spesielt etter et år med 20 + grader hver dag. Så for tiden er jeg lenket til skjerfet mitt for jeg nekter å bli syk før Florida turen min om kun 9 dager (iiiik!!!!<3)

Vi tok forresten også skolebilde i dag, som som vanlig ble helt ok minus. Klarer aldri å bli fin på de ¨still deg opp, blits i øynene, smil på siden bildene¨. Skole, buss i 2 timer og deretter etterfulgt av løpe ærend, personalmøte og trening etterpå med bare mini pauser innimellom alt sammen har gjort meg utrolig sliten, så nå skal jeg finne pleddet, ta frem min elskede peach&mango te og lese litt i boka mi sammen med det beste (av sunne ting, vel og merke) jeg vet- vaniljekesam med solfrokost før jeg hopper til køys. God natt!
-Madeleine

Trying to forget something you love is like trying to remember someone you never met

-Madeleine

få en strukturert hverdag

meeed... personlig alamanakk! Okei den setningen hørtes sykt reklame ut, it´s not. Sommeren i fjor bestilte jeg min første personlige almanakk etter å i flere år ha tenkt at det var ¨overvurdert¨ og ¨bortkastede penger¨. Før hatet jeg å planlegge, sa man bare ordet fikk jeg nermest en voksende klump i halsen! Men jeg tenkte at når jeg dro på utveksling måtte jeg ta meg sammen og planlegge så jeg fikk med meg lekser, prøver, ting vi skulle, cheer konkurranser osv. Og etterhvert skrev jeg opp småting vi gjorde hver dag som for eksempel middagsselskaper, poolparties, strandturer, dates osv. Og nå kan jeg ærlig si at jeg klarer meg ikke uten. Jeg har fått en såå mye mer strukturert hverdag og det faktum at den er laget helt etter mine ønsker og med bilder av venner, familie og minner gjør den bare ekstra søt! Har du en personlig almanakk? Jeg er hvertfall 99% sikker på at jeg kommer til å bestille mange flere av disse skjønne små bøkene, hihi. Den jeg har nå er i str. A5 også passer den helt perfekt i skolevesken!

-Madeleine

ny uke, nye muligheter

Hejj, da går vi snart inn i en ny uke igjen. Jeg syns det går såååå fort jeg, plutselig er neste helg her og nå sier nedtellingen på mobilen min at det er kun 11 dager igjen til jeg får se min kjære igjen! ( <3 smiler fra øre til øre når jeg tenker på det! <3 ) For å få presset inn tid til trening imellom alt annet som skal gjøres så syns jeg det er supert å lage slike treningsplaner, og forhåpentligvis kan det inspirere noen av dere til å gjøre det samme! Planen kan jo enkelt skrives ut og henges på kjøleskapet, brukes som bakgrunn på mobil og pc osv.
Som dere ser så har jeg endelig(!) fått ræven i gir som vi sier i Bergen, og meldt meg på trafikalt grunnkurs- 3 år etter alle andre. Gleder meg så til å få det overstått og kunne begynne å øvekjøre! 

Hvordan ser deres treningsuke ut? 

-Madeleine

sunday morning

God morgen solstråler! I dag startet jeg dagen med en varm kopp te, shapeup, en god frokost, sjokolade og blogglesing på sengekanten en liten halvtime før jeg gjorde meg klar til å dra på niesen min sin håndballkamp som vi er på vei til nå.

Ha en fin siste dag i uken! Klem

tilbakee

Hei! Som dere sikkert merket så er jeg tilbake igjen :) Grunnen til at jeg har vært vekke er ganske personlig men jeg har ikke hatt det så alt for bra. Det er så lett å sette på et smil for utsiden, mens på innsiden har man det vondt. Det er ingenting spesielt som har skjedd men det var kanskje vanskeligere enn jeg tenkte i starten å komme tilbake til Norge og alt her, + en del andre små ting jeg ikke ønsker å dele. Nå har jeg det mye bedre og har fått en mye bedre strukturert hverdag som jeg trives veldig med. Dagene mine går mest i trening, lekser, venner og jobb + skyping med kjæresten.

Mens jeg har vært vekke så har jeg bestilt en ny tur til USA! I høstferien drar jeg 2 uker tilbake til Vero Beach, Flordia for å bo hos kjæresten, møte venner og familien og kose meg masse! Jeg gleder meg som en liten unge til å se Tom igjen og ligge i armkroken hans, sol, strand, interne vitser med vertsfamilien osv. Det skal bli så herlig! Jeg ser også veldig frem til å få snakke engelsk igjen hehe, hver gang noen engelske kommer på jobb blir jeg super happy og begynner å bable i vei! 

En annen grunn til at jeg tok en pause var fordi jeg så at bloggen tok en vending til slik jeg ikke ønsker den skal være. Jeg vil at min blogg skal gjenspeile meg og være et sted hvor andre- og meg selv, kan finne inspirasjon, tips og glede. Men jeg brukte alt for lite tid og krefter på den så kvaliteten var ikke noe å skryte av, så fremover kjører jeg på med kvalitet over kvantitet :) I dag skal jeg også sitte meg ned å ordne på designet og forhåndsskrive innlegg til travle dager :) 

 
Cupcakes til Henni og pappa´s bursdag// Ut å spise meg jentene i lunsjen// middag med mamma og pappa på Big horn steak house

Fra Hennis bursdag med superskjønne folk!

Ha en super søndag dere! 

best day of the week

God kveld skjønne! Jeg og pappa gjorde en super innsats om jeg kan si det selv, for 3 timer senere og minst 40 turer opp og ned trappen 4 etasjer med maling, dekodere, bokser og slanger og en goood lunsj så kunne vi si oss ferdig for dagen, High five :) Når vi kom hjem hoppet jeg i dusjen før det ble duket for taco kveld med ¨Skal vi danse¨ på tvskjermen. Så nå sitter ett stk. fornøyd, mett jente med nyshavede legger, renset og pen hud og stelte negler, feeling so fresh! Og det beste av alt, jeg har funnet igjen kremen min som lukter fersken (<3) Jeg syns den er i det tykkeste laget å bruke på hele kroppen så jeg påfører den kun på ben, knær, albuer og evt andre ekstra tørre steder.Jeg elsker fersken lukt, og fersken drikker- så det er kanskje ingen hemmelighet at favoritteen min er mango&peach, nam. Så i skrivende stund holder jeg faktisk på å lage meg dagens 3 kopp te, mens jeg gomler på lørdagsgodtet! 


Nå venter skypedate med min kjære, så tar jeg kvelden for i dag. God natt <3

-Madeleine

Healthy breakkie

Hei søte dere!

I dag fikk jeg endelig sovet ut på første gang på lenge, se var så alt for herlig! Nå nyter jeg en herlig frokost med vaniljekesam, solfrokost og epler på siden med en varm kopp grønn te fra pukka, love it! Også selvfølgelig noen sjokoladebiter på siden, bare fordi det er lørdag, hihi!!

Som jeg fortalte i forrige innlegg så startet jeg i ny jobb i går for Brann. Det var en perfekt første dag, passelig arbeidstid, superskjønne kollegaer og hyggelig selskap, det liker jeg!

Men etter å stå opp kl.6, skole og deretter jobb til 9 så kan jeg si at hodet traff puten relativt kjapt, og jeg måtte kjempe med øyelokkene for å holde de åpen mens jeg snakket med min kjære og leste gjennom favorittbloggene mine.

Nå skal jeg gjøre meg klar og deretter skal jeg jobbe litt for pappa i dag, så vi snakkes. Ha en herlig lørdag! Klem

min treningsuke

Hei skjønninger! Siden jeg fikk den nye personlig almanakken min rett etter skolestard har jeg, om jeg skal si det selv, vært flink å planlegge treningsuken så mye som mulig. Med tanke på at vi har 3000m allerede neste uke så har jeg lagt inn en del cardio selvom det kanskje er litt sent å starte å trene til det uken før, wops heh.

Det føles så bra å planlegge uken slik at jeg slipper å gå rundt på treningssenteret uten noe plan, noe som også kaster vekk masse tid. Så litt planlegging, det liker vi! Når man planlegger slik på forhånd så er det jo lett for endringer, som for eksempel i dag hadde jeg såå vondt i hodet, så torsdagens økt blir heller byttet til en annen dag. Fredag blir det første dag i...ny jobb!!! wiii! Gleder meg så masse!


I det siste har jeg prøvd å planlegge hverdagen mer, trappe opp treningen og sette meg mål som ¨lage sunn og god lunsj kvelden før, drikke mer vann osv¨ og det kan jeg virkelig anbefale! Jeg føler meg 1000 ganger bedre når kl slår 10 og jeg vet jeg er ferdig med trening, dusjing, mat til neste dag osv og jeg kan bare slappe helt av.

Håper dere også har en fin og sprek uke! Stor klem 

Break

Hei! Som dere merket har jeg en liten pause nå, planen var å starte fresht 1.september men jeg har dessverre blitt syk så det jeg gjør om dagen er å gå på skolen, løpe til busser og gå hjem og sove. 

Jeg planlegger også å ordne på designet de neste dagene så blir forhåpentligvis bloggen oppe å gå igjen om noen dager. Kisses

-Madeleine

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits