smashed avocado toast

Halloo fine! 

I dag var vi så heldige at siden vi var på teater i går, så fikk vi avspasering de 3 siste timene i dag, altså vi var ferdig halv 12. Digg! Siden det ikke ble noe lunsj på skolen i dag dro jeg like gjerne hjem og lagde meg lunsj her istede. På Eirín Kristiansen kom jeg over oppskriften på smashed avocado toast, så da ble det dagens lunsj for å mette magen som nærmest skrek av sult, hehe! 

Dagens lunsj bestod av smashed avocado toast, litt antioksidanter aka blåbær, appelsinjuice- my addiction og en varm kopp solbærtoddi (som jeg har funnet ut jeg kun liker på fjelltur :/. Yummy! 

Dette har jeg prøvd å lage èn gang før men da var det uten salt og pepper, så denne gangen ble den 100 ganger bedre! Nå kjenner jeg at jeg må få kjørt armmusklene, så da skal jeg hive på treningstøyet for en liten armøkt. Nå for tiden kjenner jeg jeg er inne i en god treningsperiode og det er såå deilig!


-healthy lunch-
Planen var å være ferdig med trening til halv 3 slik at resten av dagen kan gå med til å planlegge innlegg og skolearbeid. Wops. Jaja, somlehode.. Jeg får komme meg over den berømte dørstokkmila og ut i snøværet. Vi snakkes! 

Har du smakt dette før? 


winter outfit

God morgen! Håper dere alle har en fin start på dagen?kan jeg ærlig si jeg begynner å bli litt lei denne kulden. Men jeg syns det kan holde seg i 2 uker til for da kommer kjæresten (iiiik! gleder meg som et lite barn!) Han er jo som dere vet fra Brasil men bor i Florida, så han har aldri sett snø, stått på ski osv. Så det skal bli gøy å få vise han det- og ta han med opp i slalombakkene. Som nevnt før er jo vi iang distanse forhold, så jeg gleder meg ekstra mye til å se han igjen nå som jeg ikke har sett han på 4(!) måneder. Det skal bli så koselig <3 <3

Som dere sikkert ser så matcher ansiktet mitt snøen, noe som ikke er like kult. Så nå syns jeg snart våren og sommeren kan komme så jeg får litt farge på kroppen igjen- evt gjøre det enkelt og ta selvbruning haha. Ha en fin dag da dere! Klem <3

Fløyen og fridag

Heii søte! Må bare minne om at spørsmålsrunden i innlegget under fortsatt er åpen, men jeg kommer til å svare på de en av de nærmeste dagene. 

Denne uken så langt har gått med på kjøretime med ny kjørelærer som jeg klikket veldig bra med. Jeg syns kjøretimer er kjempe kjekt jeg, men kjenner jeg gleder meg sååå til å få lappen nå! Det virker som både lærere og elever er inni en sykeperiode- for her i huset er hvertfall meg, mamma og pappa syke hele gjengen- og på skolen har det vært egenjobbing pga. syke lærere- så det har nesten ikke vært vits i å gå på skolen denne uken, vi kan jo like gjerne gjøre de samme oppgavene hjemme mener jeg da! 

Etter skolen i går fant jeg og Oda ut at vi skulle ta nytte av det nydelige været vi har i Bergen for tiden og slå til med en sprek (og glatt) fjelltur! Så da var det bare å pakke på seg ulltøy, varm jakke, votter og (klumpete,store) vintersko for en tur opp fløyen. Gud så nydelig det var! Snøkledde trær, kulde som river i nesa og rosenrøde kinn, masse prat og det beste av alt solbærtoddi og lunsj på toppen. Yum! Vi har funnet du at dette må vi gjøre oftere for det var superkoselig samtidig som vi får litt trening. :) 


Læreren vår var syk i dag også så da fikk vi skolefri! Det var utrolig deilig å få sove lenge, innta en herlig frokostsmoothie og deretter sette nesa mot EVO for en knallhard og lang styrkeøkt hvor ben, rumpe, mage og legger fikk kjørt seg. Jeg kjenner gangsperren allerede- elsker det! (Jeg vil nok ikke elske det like mye i morgen hahah!) 

Ellers måtte selvfølgelig litt av fridagen brukes på skole likevel, hehe aldri helt fri. Men det ble en tur på teater med klassen hvor vi så ¨En folkefiende¨. Personlig syns jeg det var litt mye skriking, men skuespillerne var veeldig flinke! 

Uff dette ble et skikkelig oppsummeringsinnlegg, vel vel. Planlegging er gull- det skal jeg bli bedre på! God natt skjønne <3

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits