Spør meg om hva som helst- svarer på video

Hei søtinger! Nå sitter god og mett etter en hard treningsøkt hvor det var bena som fikk kjørt seg i dag etterfulght av LCHF lasagne. Sååå herlig! Som overskriften sier- så tenkte jeg å svare på noen spørsmål jeg ikke har svart på fra før- samt nye spørsmål om dere lurer på noe. Men denne gangen skal jeg svare på video. I flere måneder har jeg tenkt på å svare på alle utvekslingsspørsmålene- så denne gangen får jeg faktisk sitte meg ned å gjøre det. Hahah kjenner jeg blir litt smånervøs allerede, men det er jo så kjekt å se på videoer så det skal nok gå fint! 

-fra bursdagen min 18.januar med to av niesene mine Thea og Hannah <3


Planen for dagen er å tilbringe litt tid forran symaskinen for jeg har noen prosjekter på gang ( life of a teenager, i know, haha ikke noe byn på meg i dag) og deretter øvekjøring og jobb i kveld. Gleder meg! Håper dere har en fantastisk lørdag hjerter <3

DIY sweaters

I dag vil jeg vise dere noen klær jeg har sydd den siste tiden. Cardiganen har jeg vist dere en gang før, men siden denne er mamma sin så har jeg lagd meg en nesten lik en bare i et annet grått stoff. De er superdeilige å gå med! Det er det bra med å kunne lage og ordne på klær selv, at de passer helt slik jeg selv vil!

Grå ullcardigan

Rosa quiltet genser

Mønstret genser

Fortell meg gjerne hva som ble din favoritt!t

hvilken vei

Hei kjære lesere!

 

Dette har vært en rar, og lang skoleuke...og det er bare onsdag... Mandagen sneglet seg avgårde, mens I går var vi på utdanningsmesse for å finne ut hva vi vil gjøre videre etter videregående. Det er så vanskelig å bestemme seg! Det jeg hvertfall vet er at denne jenta, ho skal reise. Jeg kjenner at jeg stadig vekk drømmer meg bort til bilder av varmere strøk, palmer, sol, strender og glede! Ah, altså- hvordan skal en 19 åring vite hva hun vil gjøre for resten av livet? 

Heldigvis kom jeg i snakk med en del engelskmenn- og dere, når jeg først er innpå engelsken, da babler jeg i det uendelige! Det var såå spennende å høre om studier hvor man bare kan drømme seg inn i en moteverden, ta bilder, reise og lære å markedsføre en bedrift! Det erdet jeg vil gjøre.  Så nå blir det bare å se hva fremtiden bringer og hvor jeg ender opp. Kanskje Oslo, København, Usa, London, Australia- who knows.

-flere bilder på tumblr'en min: HER

Hva er deres fremtidsplaner og hva skal dere studere? 

cuddle up

Det fins vel ikke noe deiligere på vinteren enn å krølle seg opp under teppet med favorittserien eller en bok, kakao, venninner eller kjæreste og et par gode tøfler. Før har jeg egentlig ikke brydd meg særlig med å bruke tøfler for det blir alltid til at de går av etter 2 minutter. Jeg liker å gå barbeint kan man vel si? Men nå, nå har jeg fått verdens deiligste tøfler! Dere aner ikke, jeg vil aldri ta de av! 

Disse fikk jeg til bursdagen av bestemor og er i merket Sheperd- se på nydelighetene! 

 

still here

Heisann! Nå nærmer det seg vel...litt under 2 uker siden jeg tok turen innom her sist. Hvordan går det med dere alle? Jeg har selv lagt strekk ut den siste uka med vondt i hals, hode, snufsing og masse paracet og søvn. Nytt år, og jeg er syk. Haha huff. I det minste har jeg fått slappet godt av de siste dagene så nå er jeg på bedringens vei- og har startet på en ny serie mens jeg var syk. Drop dead diva. Den er faktisk ganske underholdende!

Ellers føler jeg stresset med siste halvåret på skolen og arbeid til opp etter ørene med særemner, historieprøver, prosjekter som skal sjongleres med teorilesing,, russemøter, kjøretimer og søvn! Jeg antar flere av dere 3.klassinger også har samme følelsen, eller er det bare meg?

Siden sist har tiden gått til å feire min 19(!)års -ble ikke jeg nettopp 18 da?!- dag med familie, venninner og kinotur hvor vi så horrible bosses 2.

I dag har all tid gått med på å lese teori og <3 sove <3 samt verdens beste middag som jeg bare MÅ dele oppskriften på med dere en gang. Får nesten vann i munnen av å bare tenke på det! Nei nå babler jeg fælt så jeg får returnere til spørsmål om bil og bremselengder. Ha en flott dag. 

 

17.01.2015

1. Hvor gammel er du om fem år? Regner vi fra i morgen så vil jeg være 24 år. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mamma <3

3. Hvor høy er du? Jeg er 169cm. Eller jeg har ikke målt meg på en stund men jeg liker å tro det. Jeg er vel èn cm til eller fra.

4. Hvilken film så du sist? Umm.. Vi så The Social Network på skolen, men ellers kan jeg faktisk ikke huske. Kanskje taken 1? I morgen skal jeg hvertfall på kino med jentene da og se Horrible Bosses 2.

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringer nesten aldri. Jeg er alt for dårlig på det, men det var nok enten mamma eller Terese.

6. Hvem ringte deg sist? Oda

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hei lurte på om pakken jeg sendte på onsdag har kommet fram" og "I´ll wash my car" Haha.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sende sms, definitivt. Med mindre jeg MÅ ha svar med en gang eller med mindre jeg snakker med kjæresten eller Terese. Da kan vi lett bable i en time eller to.

9. Hva er ditt favorittsted? Stranden i Vero Beach, (er det innafor å skrive i armene til kjæresten, hehe..) eller i Kristiansand.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? I regnet. Jeg lover jeg bor i feil by. Det fins ikke noe mer deprimerende enn å våkne opp til regn. Med mindre jeg kan sove lenge og slipper å gå ut av huset, da er regn piskende på ruten litt koselig faktisk. Utenom det så må det definitivt være på bussen eller i rom hvor det er anspent og klein stemning.

11. Når så du moren din sist? Hun sitter i rommet ved siden av meg, så for typ. 10 minutter siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne. Det varierer mellom veldig lys og veldig mørk blå. 

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker albumet til Michael Bublè og stemmen hans, og Kurt Nilsens julealbum- heaven. Jeg har vel ikke noe favoritt sang, men jeg og Oda var helt hekta på Jingle Bell Rock i fjor og sang den vel minst to ganger om dagen selv om ingen av oss kan teksten.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mine foreldre er forlovet og det har de vært de siste... 25 årene, eller noe i den duren.

15. Når våknet du i dag? Klokken 11, jeg var så kald på hendene at det gjorde fysisk vondt. <3 Vinter <3

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år.. Hm. Da er jeg 29. Forhåpentligvis har jeg en utdanning i ryggen innenfor mote eller foto og bor i en spennende by med mann, et barn eller to og ha reist mye! I tillegg håper jeg å snakke flytende spansk og kanskje portugisisk (og fransk) innen den tid. Språk er så facinerende å lære, så lenge det er opp til meg selv hvor og når jeg vil lære det.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde alltid mareritt om å bli kidnappet eller om monstre mener jeg å huske. Også hadde jeg vanvittig mange falldrømmer...

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Som fikk meg til å le.. Jeg kan si jeg er alt for mye på youtube og bruker lett et par timer der, men jeg ser for det meste sminke og innkjøpsvideoer så det kan jeg faktisk ikke huske. Derimot får jeg utrolig mange teite og rare videoer i facebook feeden min.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg bryr meg om andre og er veldig empatisk. Ellers tror jeg jeg er lett å bli kjent med og er positiv vil jeg si.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er STA. Og jeg tar ikke veldig ofte det første skrittet, jeg er for redd for å bli avvist. Ikke bare med tanke på kjærlighet men også med å bli kjent med folk i grupper som allerede kjenner hverandre og er litt overlegen. (DA blir jeg ukomfortabel!) eller å starte samtaler med mindre jeg har noe viktig å si. Dårlig egenskap.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Som oftest i shorts.

22. Hvor mange puter har du i sengen? ...8? Men sover bare med 1-2.

23. Hva er det rareste du har spist? Ikke noe spennende her som jeg kommer på. Blekksprut, bare i løkringer.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro 13 tommer. Love it!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Alltid barføtt eller med tøfler.

6. Hva hører du på akkurat nå? Jeg klarer sjelden å blogge med masse lyd rundt meg så det eneste nå er kjøkkenviften.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Er ikke så glad i is jeg.. Husker alle barna var sånn ¨på 17. mai kan jeg spise så mye is jeg bare vil!¨ og jeg spiste max 2. Men min favoritt må være sørlandssis med sjokoladebiter eller Dream yoghurtis med karamell og sjokolade.

28. Hviken dessert er din favoritt? Brownies med sjokoladebiter i, nam!

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vant et smykke på en blogg en gang, og rundt 100 kr på flaxlodd.

30. Liker du kaffe? Nei. Det eneste jeg kan ha kaffe i er frappuchinoen min, og da er det et absolutt minimum av kaffe i. Den gangen jeg fikk dobbel kaffe snakket jeg i 100 km/t og vertsmor holdt på å le seg ihjel for jeg sa så mye sprøtt.

31. Hva drikker du helst til frokost? Sunniva appelsinjuice eller melk om jeg har tid.

32. Hvem var er favorittlærer på videregående? Vikaren vår Jan! Han er så snill.

33. Kan du spille poker? Yup. Jeg var faktisk ganske flink en gang i tiden. Da jeg var rundt 10 spilte jeg, 2 av søstrene mine og mannen til hun eldste poker hver gang vi var på overnatting. Bare gevinsten var nonstop og ikke penger. Jeg er flinkest på vanlig poker da, ikke den Texas holdem.

34. Hva har du spist i dag? Skive med rødbetsalat (<3), skive med egg og majones, snop og quesedillas.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? ...Eh

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ. Jeg hører på det hele tiden selv om sangene går på repeat så klarer jeg ikke selv å lage en spilleliste hvor jeg ikke bare hører på to sanger til jeg er dritt lei.

37. Vil du ha barn? Ja, men når jeg er uti 20 årene. Sånn 25-27 ish.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker flytende norsk og engelsk! Ellers forstår jeg en del spansk og kan litt. Samtidig som jeg lærer meg portugisisk for øyeblikket.

39. Sover du på en spesiell side? Sover som regel i midten av senga på høyre skulder.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Elsker stranda, lukten, lyden av bølgene og jeg er ikke spesielt glad i klorvann. Men om jeg skal sole meg foretrekker jeg basseng så slipper jeg å ta med en bag full av sand hjem, hihi.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, sko og cardigans. 

42. Eier du dyrebare smykker? Smykket jeg går med nesten hele tiden er dyrebart for meg hvertfall. Det er et skjell jeg har fått av kjæresten som det står T&M på. Det fikk jeg i bilen på vei til flyplassen da jeg dro hjem fra utveksling og det har vært rundt halsen min nesten hver dag siden. (utenom da jeg uheldigvis mistet det på joggetur med skolen så nå sist jeg var der fikk jeg et nytt <3)

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Extreme makeover fat loss edition med Chris Powell. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag har jeg trent, gjort diverse små gjøremål så resten av dagen skal jeg slappe av og legge meg tidlig. I morgen har jeg bursdag og skal ha familiebesøk og dra på kino med jentene på kvelden.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, men jeg har ikke gjort det på 2-3 år.

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg elsker imøtekommende, sprudlende og hyggelige mennesker. Det skal ikke mye til for å imponere meg, så lenge du ikke er falsk og sur så er det meste innafor.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? 99% av tiden er mobilen min på lydløs så jeg antar det er den vanlige iphonelyden.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er sta og veldig opptatt av rettferdighet. Ting som urettferdig behandling er noe av det verste jeg vet.
2. Jeg har jobbet i et Cateringfirma siden uken før konfirmasjonen min, og konfirmerte meg samme sted. Det er vel 3,5 år siden og jeg har vært servitør i rundt 2,5 år.
3. Jeg elsker smash og lakris.
4. Jeg er veldig dårlig på å se film. Av alle ting. Enten må jeg gjøre noe samtidig, eller så sovner jeg.
5. Jeg sovner
over alt. I tannlegestolen mens jeg borrer, på bussen, tog- you name it! Alt utenom på fly.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En bok jeg skulle vært ferdig å lese for litt for mange uker siden.

50. Er du sosial? VELDIG. I USA var det veldig få dager vi bare satt hjemme og gjorde ingenting. Her i Norge derimot er det litt verre da det tar 30 minutter -1,5 time å komme meg èn vei som regel.

Var det noe du ikke visste om meg?


 

leg day

Mandag, ny uke jeg kan fylle meg hva enn jeg vil. Deilig! Til nå er det hvertfall planlagt både kjøretimer, cafe besøk og russemøte.Jeg gleder meg!

Min mandag ble startet av en alt for dårlig natts søvn hvor det bare ble vel 4 timer på øyet for min del. Deretter tilbragt på skolebenken før en alt for lang, trang og våt busstur hjem- etterfulgt av en herlig ben og mage økt med gerilja intervaller. Gud, jeg elsker gerilja intervaller. Perfekt for meg som ikke liker å jogge lenge på mølla.Det er forferdelig når det står på, og svetten pipler og hjertet banker i 1000, men etterpå er det bare såå deilig. Endorfinene bobler! 

Håper dere alle har hatt en flott start på uken! Klem

stormy weather

Utenfor ruten pisker regnet og det er full storm. Det er så godt jeg har tak over hodet, en varm peis og hele familien innomhus. Det er et ekstremt uvær på Vestlandet og politiet oppfordrer folk til å holde seg inne, så det er ganske ille kan man si. 


For noen minutter siden kom jeg hjem fra en god armøkt på EVO. Det var deilig på en lørdag skal jeg si dere. Jeg har ikke trent armene på alt for lenge så dessverre har jeg blitt litt svakere siden sist, men det øker bare motivasjonen til å trene mer og bli sterkere! Nå kjenner jeg endorfinene bobler nesten over, hihi. Så da blir det rydding av huset og kos resten av kvelden.

Senere i dag hadde jeg planer om å dra på ¨julebord¨ med jobben, men siden det er så stygt vær ute tør jeg nesten ikke å gå utenfor døren en gang. Så da blir det heller en lat kveld i sofakroken med taco og et varmt pledd.

Klem

just the way YOU like it
Hei søte! Jeg tenkte å dele en liten ting dere kanskje ikke visste om meg. 

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt i å lage ting og syns håndarbeid,da spesielt sying, har vært gøy å drive med. Som vel.. 10 åring ønsket jeg meg min første symaskin, da hadde de jo selvfølgelig bare plastikk maskiner på Toys¨R¨us så det ble med tanken. Som 13-14 åring sydde jeg mine første plagg og nå som 18 åring har vi i huset endelig investert i en symaskin som jeg kan love dere har blitt brukt mye allerede. 

Tidligere har jeg egentlig vært litt flau over å si at jeg liker håndarbeid som for eksempel å sy. Men med en slik interesse har jeg jo bare  mange muligheter og måter å lage mine egne klær eller å gjøre dem fra butikken akkurat som jeg selv vil. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det ikke er en ¨vanlig¨ interesse for en 18-19 åring, men jeg syns nå hvertfall det er kjekt og det er jo alt som faktisk betyr noe! Do what you love, love what you do? Er det ikke det de sier? Haha.

Til jul lagde jeg denne ullcardiganen til meg og mamma, med store gode lommer som er helt perfekt for årstiden vi er inne i. Denne er såå deilig å kaste over en tynnere genser og jeg elsker å kombinere den med de høyhælte svarte bootsene mine.

Visste du dette om meg, og hva syns du om cardiganen?

Mine nyttårsforsett

Være vegetarianer i en måned- Det sier jo seg selv. Jeg vil prøve å være vegetarianer fordi man kan klare seg helt fint uten kjøtt og da blir jeg "tvunget" til å finne nye oppskrifter og det er jo alltid gøy å smake noe nytt!

Trene og være sunnere- I fjor var jeg veldig flink å trene og spise sunt etter jeg kom hjem fra USA. Jeg var rett og slett drittlei av en ¨lat¨ livsstil med for mye Starbucks, småspising på godteri og pizza. Jeg og guttene fra Brasil,Italia, Frankrike og Tyskland dro jo så mye på Stevie B´s at de kjente oss igjen, og han som eier stedet husket fortsatt pizzaen ¨min¨ når jeg kom tilbake 4 måneder etterpå...Litt flaut

Kose meg mer- Jeg er så dårlig på denne her. Å bare kose meg og slappe helt av. Jeg kan tenne stearinlys og lage det koselig til, men jeg får ikke til å bare fokusere på ¨kosen¨, jeg begynner å stresse med ting som lekser, det er rotete, har ikke blogget osv.

Komme inn i gode rutiner- Jeg føler meg såå mye bedre når jeg har en rutine på trening, skole, dagen osv. Jeg får mye mer ut av tiden også med å bare være litt strukturert og planlegge litt. Dette har jeg blitt mye bedre på etter jeg kjøpte meg personlig almanakk før jeg dro til USA. Den har fast plass i veska og er perfekt til å huske avtaler.

Ta bedre vare på kroppen min- Både som nevnt over, med å trene og spise sunnere- altså ta var på kroppen min innenfra. Men også ting som ¨spakvelder¨ hvor jeg slapper av, lakker neglene, tar fotbad og smører meg inn med en god krem. Det tar jeg meg tid til alt for sjeldent.

Lære meg portugisisk- Kjæresten min er jo fra Brasil og snakker portugisisk og familien hans snakker portugisisk, så det hadde vært greit å vite hva de snakker om, haha. I tillegg liker jeg å lære språk så lenge det er frivillig, og ikke fordi jeg må. Slik det har vært med spansk. Utenom portugisisk vil jeg lære meg å snakke bedre spansk (selvom jeg forstår en god del fra før) og kanskje jeg prøver meg på fransk for det er bare sååå fint. En av mine favorittsanger - Premier Love-Tony Parker, er på fransk og det er bare helt nydelig! Jeg lærer meg forresten basicen i språk via en app som heter Duolingo som jeg selv syns er helt genial. Den har lært meg mye portugisisk og finnes både på mobil og pc med forklaringer og lærer deg mer hverdagslig språk og ikke bare verbpugging.

Legge mer tid og kvalitet i bloggen - legge fra meg alle ¨fordommer¨ folk har om videoblogger, flere outfits, bedre kvalitet og kanskje flere tankeinnlegg. Også vil jeg prøve å blogge hver dag/hver 2 dag.

Ringe mer til familie og venner- Jeg liker egentlig ikke å snakke i telefonen og er mer en tekste person. Noe jeg skal prøve å komme litt vekk fra og heller ringe mer til familien min i Kristiansand og til venner. Det er jo så koselig å catche up!

Få lappen- et mål ikke et forsett. Men som sagt fyller jeg snart 19 år og vennene mine begynner å få bil og lappen, tenk så deilig det hadde vært å sitte i en varm bil fremfor en kald buss.

Nettshoppe mer- Haha okei denne er kanskje det siste alle andre har på listen. Jeg er så lei av de typiske ¨bikbok, only, vero moda, cubus, h&m - at alle går med ¨det samme¨. Samtidig som nettshopping noen ganger er billigere og har er myye større utvalg. Det eneste dumme er at jeg må vente så lenge på tingene som ikke alltid er like gøy for en utålmodig jente, hihi.

Flytte ut- igjen, et mål ikke et forsett.

 

Hva er dine nyttårsforsett?

windy day outfit

He-rre-guuud så det blåser ute. Det ser ut som det kommer til å bli storm igjen, for n´te gang denne vinteren. Har dere forresten merket at vi nordmenn snakker sykt mye om været. I geografien(ja, jeg går vg3 og har geografi for linjen jeg går har det egentlig i vg2 men da var jeg i USA) på mandag så vi en dokumentar om været 2014, og det gjorde meg obs på hvor mye vi faktisk bryr oss om om det er sol eller snø osv. For eksempel i Florida var det ikke så ¨big¨ deal om det var steikende sol eller ikke sånn som det er her. Da ligger jo alle ute, er i godt humør eller tar seg en drink i sola. Hehe, gleder jeg meg til våren kommer eller? JA! 

Nok om det, med en gang jeg kom hjem fra skolen fikk jeg med meg min ¨personlige fotograf¨ aka mamii (<3) med meg ut for å knipse noen bilder til innlegg fremover før stormen kom for fullt. Som dere kanskje ser blåste det en god del, haha. 

Jeg skal si dere at i dag var å gå på høye hæler pain! Eller bare å gå generelt. I går startet vi årets første gymtime med noe som virket som ¨bootcamp¨ haha. Det var hardt, men såå deilig etterpå. Så etter skolen tok jeg like så godt turen opp på EVO for årets første benøkt, så nå er jeg passe støl i hele kroppen og det føles fantastisk! (og vondt..) Fremover skal jeg være flink å trene regelmessig, og som jeg kanskje har nevnt- være vegetarianer og prøve ut nye oppskrifter. Til jul fikk jeg også en FitBit klokke som er helt genial, så den blir nok mye brukt fremover. 

Ha en fiin kveld! Kisses

Bakedag

God kveld søte! Før jul arrangerte Henriette bakedag med jentene på moren hennes sin jobb, noe som var utrolig koselig og definitivt bør bli en tradisjon! Vi samlet sammen de fleste av jentene og lagde pepperkaker, brune pinner og jeg lagde vepsebol (midten til høyre) og koste oss masse mens vi hørte på julemusikk og hadde det kjekt!


meg og Ingrid

Oda, Emilie og Celine


Celine har fått ny tatovering nettopp som er sååååå fin så måtte bare ha den med, hehe. 

Har dere noen slike tradisjoner i vennegjengen?

Klem

Perfect curls

Nå fremover er det kanskje nyttårsball, fester og bursdager for flere av dere. Jeg vet hvertfall at jeg har en del bursdager, inkludert min egen, kommende ganske snart. Til sånne anledninger vil man gjerne pynte seg litt ekstra til sånne anledninger, så til jul fikk jeg MAST curlingwand vol.2 av mamma og pappa og jeg elsker den allerede. Den lager perfekte krøller etter min mening, da georgous krøllstaven min kanskje er litt for tynn til meg meg tykt og mye hår. Denne er perfekt størrelse som lager fine avslappede krøller og det tar kun rundt 10 minutter å krølle hele håret.

Før (sau, haha) og etter

Har du prøvd MAST vol 2?

 

sunday brekkie

God morgen- eller ettermiddag hehe. Gud så herlig det var å få sove skikkelig ut i dag. Jeg våknet ikke før litt over ett, noe jeg vanligvis ville fått dårlig samvittighet over siden store deler av dagen er ¨kastet bort¨ men i dag var det ekstra deilig å ligge litt på latsiden. Nå har jeg nettopp ¨skypet¨ litt med kjæresten, tatt bilder til innlegg og lagd en plan for dagen samt fått i meg en herlig frokost med min nye avhengighet- rødbetsalat (<3). Alle ser rart på meg når jeg spiser det, men det er jo  godt?!


Siste dagen for all julepynt i dag, var ikke denne søøt?

Nå skal dagen brukes på å pakke ut og ta en skikkelig nyttårsrengjøring av rom og klesskap. Og kanskje en rolig kveld i sofakroken med snopeskålen før jeg starter nyttårsforsettene for fult på mandag. Gleder meg til å få litt struktur på ting igjen etter lang tid uten. 

Hva er planene deres for søndagen? Starter skolen for dere også i morgen? Det er så rart å tenke på at siste halvåret på skolebenken starter i morgen, da blir det å gi alt også er jeg ferdig med videregående. Yay!

Klem

jentekveld og jacuzzi

God kveld søte dere! Nå har jeg akkurat komt inn døren etter en superkoselig jentekveld med Marie, Oda og Ingrid. Før det øvekjørte jeg litt med pappa ut til Oda som bor på helt andre siden av byen enn meg. Det var god trening da, med tanke på at det er glatt i veiene, haglet og snødde. Men vi kom oss frem til slutt. Gleder med så utrolig til å få lappen! Jeg blir jo 19 om bare få uker så jeg henger litt etter. Tok liksom trafikalt i slutten av september....

Da jeg kom hadde jentene stelt til med herlig kyllingtaco og masse jenteprat, og når vi alle var stappet (og hvertfall jeg følte meg 5 kilo tyngre, hallo taco er dødsgodt!) dro vi ut i Jacuzzien!!! Hvor perfekt er ikke dét liksom? De skjønneste jentene, jacuzzi, snø som laver ned på oss, jenteprat og fullmåne. Jeg kan hvertfall si at jeg storkoste meg! 

Nå har jeg planer om å hoppe til køys og sove lenge i morgen med GOOOOD samvittighet. Her er det hvertfall èn jente som ikke er klar for å stå opp kl.6 for å dra på skolen mandag morgen.Haha. 

Nattaklem.

Designet er forresten endret. Fortell meg gjerne hva dere syns om det! Jeg ble veldig fornøyd faktisk, clean og enkelt akkurat slik jeg liker det.

 

Dancify

Hei sprekinger! Flere av dere har vel som meg også nyttårsforsett om å bli mer aktiv og trene mer. Kanskje elsker du å danse men du er ikke så flink eller erfaren?

Nå er det startet opp en ny nettjeneste, Dancify, hvor du enkelt kan få dansekurs og treningsvideoer rett på pc'en/tv'en. Da har man faktisk ingen unnskyldning. Rett hjem, også er det i tillegg gøy. Hva frister mest dere, dansing eller en time på tredemølla? Her får du jo både styrke og kondisjon i ett!

I samarbeid med Dancify har jeg fått lov til å gi ut en rabattkode til dere spreke lesere. Så om du vil komme i form og kickstarte 2015 på en gøy måte så kan du bruke rabattkoden ¨Bloggleser29¨ for et medlemsskap til kun 129 kr i måneden, og det er ingen bindingstid. HER kan dere se en liten smakebit av hva Dancify har å by på.

Registreringen gjøres via dancify.no hvor dere finner mer informasjon samt stilene de driver med og timeplanen deres og i tillegg kan du vinne en tur for to til vår alles elskede by- New York!!!

Hørtes ikke det bare dødsbra ut? 

-Madeleine

2015

Godt nyttår kjære deree! Håper alle hadde en fantastisk feiring i gå og at alle får et flott 2015!

-Madeleine

Årskavalkade januar-mars

Nå nærmer det seg slutten av 2014 og jeg er klar til å velkomme 2015 med åpne armer. Det har vært et fantastisk år fylt med opplevelser, reiser, kjærlighet og glede. Jeg håper virkelig det neste året blir like bra, om ikke bedre. Time will show.

La oss starte med januar!

Nyttårsaften 2013/14 dro jeg og en stor gjeng venner på en ¨fest¨ på hotellet ved stranden. Det viste seg å være en fest for 40+, men musikk som ikke heelt falt i smak hos oss så vi trakk ned mot stranden istedenfor og satt der. Denne kvelden møtte jeg også kjæresten min, Tom, for første gang og jeg husker jeg var sååå betatt (hihi). Husker jeg, Tom og to til kompiser stod nede på stranden når klokken slo 12 og hoppet 7 ganger i bølgene for det er en Brasiliansk tradisjon(?) (alle 3 guttene er fra Brasil) som betyr lykke i det nye året, og jammen fikk jeg ikke det også ;). 

Jeg stod i skjørt og t-skjorte midt på natta og frøøøs husker jeg, så Tom gav meg genseren sin så jeg fikk varmet meg. (Så skjønt, akkurat som på film!) Og den samme genseren fikk jeg faktisk av han til jul som et minne om den dagen.<3

Januar startet med at meg, Marit, Tom og Kauè hang sammen hver dag resten av ferien og kjørte rundt, var mye på stranda, stod på longboard.* Jeg ble bedre venner med hun som nå er min bestevenninne i USA, Alli. Dro til Boca med Alli, Finn, Becka og Katie. Kjøpte polaroidkamera!* Ble heeekta på GossipGirl. Så Paranormal Activity med Tom og Kauè* Dro på sesongens andre cheerkonkurranse i Ft.Lauderdale, kom hjem, ompakket og dro til Seaworld. Vmor ble svindlet av de på hotellet så det ble mye styr med det.* Ble 18 år, og var på States i Daytona Beach. Ikke noe party party 18 års dag, men koselig var det.

 

Kom i spanskklasse med verdens strengeste lærer, men hun lærte med myyye spansk på det halve året.* Dro til Atlanta på konkurranse, USA's 3 største konkurranse og vi var bare 0.003 poeng fra å vinne!!!!* Dro til Colafabrikken med Marit* Hadde cheertreninger hele tiden + ekstratreninger i helgene* Hadde strandfest med en gjeng med venner* Feiret bursdagen min med alle mine nermeste venner* Jeg og Tom ble offesielt kjærester og jeg(og er)var såå lykkelig!* Serverte med homebasen på VAPA showet

Dro på All Out konkurranse i Orlando * Var mye med kjæresten og dro på strandturer ofte med venner* Hadde sykeste BBQ festen med familien og kjæresten hvor vi alle endte opp i hjørner av huset og skjøt på hverandre med Nurf-guns. Haha.* Dro på softballkamper hele tiden.* Bristet armen og måtte gå med støttebandasje som fikk meg til å se ut som jeg var med i Transformers* Dro på ¨the fair¨, et slags tivoli med Tom, Alli &Ben.* Var i en bilulykke.

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemthits