Fløyen og fridag


Heii søte! Må bare minne om at spørsmålsrunden i innlegget under fortsatt er åpen, men jeg kommer til å svare på de en av de nærmeste dagene. 

Denne uken så langt har gått med på kjøretime med ny kjørelærer som jeg klikket veldig bra med. Jeg syns kjøretimer er kjempe kjekt jeg, men kjenner jeg gleder meg sååå til å få lappen nå! Det virker som både lærere og elever er inni en sykeperiode- for her i huset er hvertfall meg, mamma og pappa syke hele gjengen- og på skolen har det vært egenjobbing pga. syke lærere- så det har nesten ikke vært vits i å gå på skolen denne uken, vi kan jo like gjerne gjøre de samme oppgavene hjemme mener jeg da! 

Etter skolen i går fant jeg og Oda ut at vi skulle ta nytte av det nydelige været vi har i Bergen for tiden og slå til med en sprek (og glatt) fjelltur! Så da var det bare å pakke på seg ulltøy, varm jakke, votter og (klumpete,store) vintersko for en tur opp fløyen. Gud så nydelig det var! Snøkledde trær, kulde som river i nesa og rosenrøde kinn, masse prat og det beste av alt solbærtoddi og lunsj på toppen. Yum! Vi har funnet du at dette må vi gjøre oftere for det var superkoselig samtidig som vi får litt trening. :) 


Læreren vår var syk i dag også så da fikk vi skolefri! Det var utrolig deilig å få sove lenge, innta en herlig frokostsmoothie og deretter sette nesa mot EVO for en knallhard og lang styrkeøkt hvor ben, rumpe, mage og legger fikk kjørt seg. Jeg kjenner gangsperren allerede- elsker det! (Jeg vil nok ikke elske det like mye i morgen hahah!) 

Ellers måtte selvfølgelig litt av fridagen brukes på skole likevel, hehe aldri helt fri. Men det ble en tur på teater med klassen hvor vi så ¨En folkefiende¨. Personlig syns jeg det var litt mye skriking, men skuespillerne var veeldig flinke! 

Uff dette ble et skikkelig oppsummeringsinnlegg, vel vel. Planlegging er gull- det skal jeg bli bedre på! God natt skjønne <3

2 kommentarer

Benedicte :)

05.02.2015 kl.00:52

Så gøy at kjøretimene går bedre! Driver selv på med lappen nå :)

Ta forresten gjerne en tur innom min blogg å ta en titt på mitt siste innlegg. Et viktig tema som jeg ønsker at flere skal bli litt obs på!

Ha en fin kveld! :)

Iselin Renée

05.02.2015 kl.08:40

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡