hvilken vei


Hei kjære lesere!

 

Dette har vært en rar, og lang skoleuke...og det er bare onsdag... Mandagen sneglet seg avgårde, mens I går var vi på utdanningsmesse for å finne ut hva vi vil gjøre videre etter videregående. Det er så vanskelig å bestemme seg! Det jeg hvertfall vet er at denne jenta, ho skal reise. Jeg kjenner at jeg stadig vekk drømmer meg bort til bilder av varmere strøk, palmer, sol, strender og glede! Ah, altså- hvordan skal en 19 åring vite hva hun vil gjøre for resten av livet? 

Heldigvis kom jeg i snakk med en del engelskmenn- og dere, når jeg først er innpå engelsken, da babler jeg i det uendelige! Det var såå spennende å høre om studier hvor man bare kan drømme seg inn i en moteverden, ta bilder, reise og lære å markedsføre en bedrift! Det erdet jeg vil gjøre.  Så nå blir det bare å se hva fremtiden bringer og hvor jeg ender opp. Kanskje Oslo, København, Usa, London, Australia- who knows.

-flere bilder på tumblr'en min: HER

Hva er deres fremtidsplaner og hva skal dere studere? 

4 kommentarer

Tiffany Gnaly

28.01.2015 kl.22:50

Det er utrolig vanskelig å bestemme seg for hvor man skal.. Skrev ett innlegg for litt siden om det, selv. Jeg tror man bare må prøve og feile på ting man vil : - )

Ingrid

29.01.2015 kl.09:21

Så herlige bilder :)

vildemta

29.01.2015 kl.10:55

Tiffany Gnaly: Ja sant det er vanskelig? :) Det er jo så mye å velge mellom!

Linn Frestad

29.01.2015 kl.19:58

Å, jeg har ingen anelse! Står mellom mange ulike yrker og klarer ikke velge! Jeg har heldigvis to år til å tenke på før jeg virkelig må velge.. Gruer å gleder meg! Lykke til videre selv og for noen fine bilder <3 <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡