still here


Heisann! Nå nærmer det seg vel...litt under 2 uker siden jeg tok turen innom her sist. Hvordan går det med dere alle? Jeg har selv lagt strekk ut den siste uka med vondt i hals, hode, snufsing og masse paracet og søvn. Nytt år, og jeg er syk. Haha huff. I det minste har jeg fått slappet godt av de siste dagene så nå er jeg på bedringens vei- og har startet på en ny serie mens jeg var syk. Drop dead diva. Den er faktisk ganske underholdende!

Ellers føler jeg stresset med siste halvåret på skolen og arbeid til opp etter ørene med særemner, historieprøver, prosjekter som skal sjongleres med teorilesing,, russemøter, kjøretimer og søvn! Jeg antar flere av dere 3.klassinger også har samme følelsen, eller er det bare meg?

Siden sist har tiden gått til å feire min 19(!)års -ble ikke jeg nettopp 18 da?!- dag med familie, venninner og kinotur hvor vi så horrible bosses 2.

I dag har all tid gått med på å lese teori og <3 sove <3 samt verdens beste middag som jeg bare MÅ dele oppskriften på med dere en gang. Får nesten vann i munnen av å bare tenke på det! Nei nå babler jeg fælt så jeg får returnere til spørsmål om bil og bremselengder. Ha en flott dag. 

 

2 kommentarer

Madde K.K

27.01.2015 kl.21:52

Det går veldig bra!

Håper du får en kjempe fin uke!

vildemta

27.01.2015 kl.22:07

Madde K.K: Tusen takk! Samme til deg

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡