17.01.2015


1. Hvor gammel er du om fem år? Regner vi fra i morgen så vil jeg være 24 år. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mamma <3

3. Hvor høy er du? Jeg er 169cm. Eller jeg har ikke målt meg på en stund men jeg liker å tro det. Jeg er vel èn cm til eller fra.

4. Hvilken film så du sist? Umm.. Vi så The Social Network på skolen, men ellers kan jeg faktisk ikke huske. Kanskje taken 1? I morgen skal jeg hvertfall på kino med jentene da og se Horrible Bosses 2.

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringer nesten aldri. Jeg er alt for dårlig på det, men det var nok enten mamma eller Terese.

6. Hvem ringte deg sist? Oda

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hei lurte på om pakken jeg sendte på onsdag har kommet fram" og "I´ll wash my car" Haha.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sende sms, definitivt. Med mindre jeg MÅ ha svar med en gang eller med mindre jeg snakker med kjæresten eller Terese. Da kan vi lett bable i en time eller to.

9. Hva er ditt favorittsted? Stranden i Vero Beach, (er det innafor å skrive i armene til kjæresten, hehe..) eller i Kristiansand.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? I regnet. Jeg lover jeg bor i feil by. Det fins ikke noe mer deprimerende enn å våkne opp til regn. Med mindre jeg kan sove lenge og slipper å gå ut av huset, da er regn piskende på ruten litt koselig faktisk. Utenom det så må det definitivt være på bussen eller i rom hvor det er anspent og klein stemning.

11. Når så du moren din sist? Hun sitter i rommet ved siden av meg, så for typ. 10 minutter siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne. Det varierer mellom veldig lys og veldig mørk blå. 

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker albumet til Michael Bublè og stemmen hans, og Kurt Nilsens julealbum- heaven. Jeg har vel ikke noe favoritt sang, men jeg og Oda var helt hekta på Jingle Bell Rock i fjor og sang den vel minst to ganger om dagen selv om ingen av oss kan teksten.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mine foreldre er forlovet og det har de vært de siste... 25 årene, eller noe i den duren.

15. Når våknet du i dag? Klokken 11, jeg var så kald på hendene at det gjorde fysisk vondt. <3 Vinter <3

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år.. Hm. Da er jeg 29. Forhåpentligvis har jeg en utdanning i ryggen innenfor mote eller foto og bor i en spennende by med mann, et barn eller to og ha reist mye! I tillegg håper jeg å snakke flytende spansk og kanskje portugisisk (og fransk) innen den tid. Språk er så facinerende å lære, så lenge det er opp til meg selv hvor og når jeg vil lære det.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde alltid mareritt om å bli kidnappet eller om monstre mener jeg å huske. Også hadde jeg vanvittig mange falldrømmer...

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Som fikk meg til å le.. Jeg kan si jeg er alt for mye på youtube og bruker lett et par timer der, men jeg ser for det meste sminke og innkjøpsvideoer så det kan jeg faktisk ikke huske. Derimot får jeg utrolig mange teite og rare videoer i facebook feeden min.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg bryr meg om andre og er veldig empatisk. Ellers tror jeg jeg er lett å bli kjent med og er positiv vil jeg si.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er STA. Og jeg tar ikke veldig ofte det første skrittet, jeg er for redd for å bli avvist. Ikke bare med tanke på kjærlighet men også med å bli kjent med folk i grupper som allerede kjenner hverandre og er litt overlegen. (DA blir jeg ukomfortabel!) eller å starte samtaler med mindre jeg har noe viktig å si. Dårlig egenskap.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Som oftest i shorts.

22. Hvor mange puter har du i sengen? ...8? Men sover bare med 1-2.

23. Hva er det rareste du har spist? Ikke noe spennende her som jeg kommer på. Blekksprut, bare i løkringer.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro 13 tommer. Love it!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Alltid barføtt eller med tøfler.

6. Hva hører du på akkurat nå? Jeg klarer sjelden å blogge med masse lyd rundt meg så det eneste nå er kjøkkenviften.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Er ikke så glad i is jeg.. Husker alle barna var sånn ¨på 17. mai kan jeg spise så mye is jeg bare vil!¨ og jeg spiste max 2. Men min favoritt må være sørlandssis med sjokoladebiter eller Dream yoghurtis med karamell og sjokolade.

28. Hviken dessert er din favoritt? Brownies med sjokoladebiter i, nam!

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vant et smykke på en blogg en gang, og rundt 100 kr på flaxlodd.

30. Liker du kaffe? Nei. Det eneste jeg kan ha kaffe i er frappuchinoen min, og da er det et absolutt minimum av kaffe i. Den gangen jeg fikk dobbel kaffe snakket jeg i 100 km/t og vertsmor holdt på å le seg ihjel for jeg sa så mye sprøtt.

31. Hva drikker du helst til frokost? Sunniva appelsinjuice eller melk om jeg har tid.

32. Hvem var er favorittlærer på videregående? Vikaren vår Jan! Han er så snill.

33. Kan du spille poker? Yup. Jeg var faktisk ganske flink en gang i tiden. Da jeg var rundt 10 spilte jeg, 2 av søstrene mine og mannen til hun eldste poker hver gang vi var på overnatting. Bare gevinsten var nonstop og ikke penger. Jeg er flinkest på vanlig poker da, ikke den Texas holdem.

34. Hva har du spist i dag? Skive med rødbetsalat (<3), skive med egg og majones, snop og quesedillas.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? ...Eh

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ. Jeg hører på det hele tiden selv om sangene går på repeat så klarer jeg ikke selv å lage en spilleliste hvor jeg ikke bare hører på to sanger til jeg er dritt lei.

37. Vil du ha barn? Ja, men når jeg er uti 20 årene. Sånn 25-27 ish.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker flytende norsk og engelsk! Ellers forstår jeg en del spansk og kan litt. Samtidig som jeg lærer meg portugisisk for øyeblikket.

39. Sover du på en spesiell side? Sover som regel i midten av senga på høyre skulder.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Elsker stranda, lukten, lyden av bølgene og jeg er ikke spesielt glad i klorvann. Men om jeg skal sole meg foretrekker jeg basseng så slipper jeg å ta med en bag full av sand hjem, hihi.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, sko og cardigans. 

42. Eier du dyrebare smykker? Smykket jeg går med nesten hele tiden er dyrebart for meg hvertfall. Det er et skjell jeg har fått av kjæresten som det står T&M på. Det fikk jeg i bilen på vei til flyplassen da jeg dro hjem fra utveksling og det har vært rundt halsen min nesten hver dag siden. (utenom da jeg uheldigvis mistet det på joggetur med skolen så nå sist jeg var der fikk jeg et nytt <3)

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Extreme makeover fat loss edition med Chris Powell. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag har jeg trent, gjort diverse små gjøremål så resten av dagen skal jeg slappe av og legge meg tidlig. I morgen har jeg bursdag og skal ha familiebesøk og dra på kino med jentene på kvelden.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, men jeg har ikke gjort det på 2-3 år.

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg elsker imøtekommende, sprudlende og hyggelige mennesker. Det skal ikke mye til for å imponere meg, så lenge du ikke er falsk og sur så er det meste innafor.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? 99% av tiden er mobilen min på lydløs så jeg antar det er den vanlige iphonelyden.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er sta og veldig opptatt av rettferdighet. Ting som urettferdig behandling er noe av det verste jeg vet.
2. Jeg har jobbet i et Cateringfirma siden uken før konfirmasjonen min, og konfirmerte meg samme sted. Det er vel 3,5 år siden og jeg har vært servitør i rundt 2,5 år.
3. Jeg elsker smash og lakris.
4. Jeg er veldig dårlig på å se film. Av alle ting. Enten må jeg gjøre noe samtidig, eller så sovner jeg.
5. Jeg sovner
over alt. I tannlegestolen mens jeg borrer, på bussen, tog- you name it! Alt utenom på fly.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En bok jeg skulle vært ferdig å lese for litt for mange uker siden.

50. Er du sosial? VELDIG. I USA var det veldig få dager vi bare satt hjemme og gjorde ingenting. Her i Norge derimot er det litt verre da det tar 30 minutter -1,5 time å komme meg èn vei som regel.

Var det noe du ikke visste om meg?


 

Én kommentar

Madde K.K

18.01.2015 kl.10:05

Så mange gode svar!

Håper du får en fin søndag :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡