stormy weather


Utenfor ruten pisker regnet og det er full storm. Det er så godt jeg har tak over hodet, en varm peis og hele familien innomhus. Det er et ekstremt uvær på Vestlandet og politiet oppfordrer folk til å holde seg inne, så det er ganske ille kan man si. 


For noen minutter siden kom jeg hjem fra en god armøkt på EVO. Det var deilig på en lørdag skal jeg si dere. Jeg har ikke trent armene på alt for lenge så dessverre har jeg blitt litt svakere siden sist, men det øker bare motivasjonen til å trene mer og bli sterkere! Nå kjenner jeg endorfinene bobler nesten over, hihi. Så da blir det rydding av huset og kos resten av kvelden.

Senere i dag hadde jeg planer om å dra på ¨julebord¨ med jobben, men siden det er så stygt vær ute tør jeg nesten ikke å gå utenfor døren en gang. Så da blir det heller en lat kveld i sofakroken med taco og et varmt pledd.

Klem

6 kommentarer

Cesilie

10.01.2015 kl.17:46

Taco hørtes veldig fristende ut må jeg si! Håper du får en fin kveld, og at uværet ikke skaper noen problemer for dere på Vestlandet. Det blåser masse her i Trøndelag også, så kjenner meg igjen i det du skriver. Det er utrolig godt å kunne være inne når det er sånt vær! :)

Madde K.K

10.01.2015 kl.19:17

Taco hørtes godt ut! Sitter å koser meg med sushi for øyeblikket jeg :)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

vildemta

10.01.2015 kl.20:49

Madde K.K: Nam sushi er jo kjempegodt det også! Jeg er vegetarianer nå i en mnd da, så det får vente for min del hehe..
Takk ha en fin kveld du også :)

vildemta

10.01.2015 kl.20:50

Cesilie: Tusen takk! Ha en fin kveld selv. Ja det er helt herlig å sitte inne nå som det blåser sånn, håper det ikke skaper problemer for dere i trøndelag også

Vilde Gjertsen

11.01.2015 kl.11:35

Så fint antrekk <3

Maria Bergheim

11.01.2015 kl.19:39

Åh, taco er så utrolig godt! Ha en fin kveld videre ♥

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡