Mine nyttårsforsett


Være vegetarianer i en måned- Det sier jo seg selv. Jeg vil prøve å være vegetarianer fordi man kan klare seg helt fint uten kjøtt og da blir jeg "tvunget" til å finne nye oppskrifter og det er jo alltid gøy å smake noe nytt!

Trene og være sunnere- I fjor var jeg veldig flink å trene og spise sunt etter jeg kom hjem fra USA. Jeg var rett og slett drittlei av en ¨lat¨ livsstil med for mye Starbucks, småspising på godteri og pizza. Jeg og guttene fra Brasil,Italia, Frankrike og Tyskland dro jo så mye på Stevie B´s at de kjente oss igjen, og han som eier stedet husket fortsatt pizzaen ¨min¨ når jeg kom tilbake 4 måneder etterpå...Litt flaut

Kose meg mer- Jeg er så dårlig på denne her. Å bare kose meg og slappe helt av. Jeg kan tenne stearinlys og lage det koselig til, men jeg får ikke til å bare fokusere på ¨kosen¨, jeg begynner å stresse med ting som lekser, det er rotete, har ikke blogget osv.

Komme inn i gode rutiner- Jeg føler meg såå mye bedre når jeg har en rutine på trening, skole, dagen osv. Jeg får mye mer ut av tiden også med å bare være litt strukturert og planlegge litt. Dette har jeg blitt mye bedre på etter jeg kjøpte meg personlig almanakk før jeg dro til USA. Den har fast plass i veska og er perfekt til å huske avtaler.

Ta bedre vare på kroppen min- Både som nevnt over, med å trene og spise sunnere- altså ta var på kroppen min innenfra. Men også ting som ¨spakvelder¨ hvor jeg slapper av, lakker neglene, tar fotbad og smører meg inn med en god krem. Det tar jeg meg tid til alt for sjeldent.

Lære meg portugisisk- Kjæresten min er jo fra Brasil og snakker portugisisk og familien hans snakker portugisisk, så det hadde vært greit å vite hva de snakker om, haha. I tillegg liker jeg å lære språk så lenge det er frivillig, og ikke fordi jeg må. Slik det har vært med spansk. Utenom portugisisk vil jeg lære meg å snakke bedre spansk (selvom jeg forstår en god del fra før) og kanskje jeg prøver meg på fransk for det er bare sååå fint. En av mine favorittsanger - Premier Love-Tony Parker, er på fransk og det er bare helt nydelig! Jeg lærer meg forresten basicen i språk via en app som heter Duolingo som jeg selv syns er helt genial. Den har lært meg mye portugisisk og finnes både på mobil og pc med forklaringer og lærer deg mer hverdagslig språk og ikke bare verbpugging.

Legge mer tid og kvalitet i bloggen - legge fra meg alle ¨fordommer¨ folk har om videoblogger, flere outfits, bedre kvalitet og kanskje flere tankeinnlegg. Også vil jeg prøve å blogge hver dag/hver 2 dag.

Ringe mer til familie og venner- Jeg liker egentlig ikke å snakke i telefonen og er mer en tekste person. Noe jeg skal prøve å komme litt vekk fra og heller ringe mer til familien min i Kristiansand og til venner. Det er jo så koselig å catche up!

Få lappen- et mål ikke et forsett. Men som sagt fyller jeg snart 19 år og vennene mine begynner å få bil og lappen, tenk så deilig det hadde vært å sitte i en varm bil fremfor en kald buss.

Nettshoppe mer- Haha okei denne er kanskje det siste alle andre har på listen. Jeg er så lei av de typiske ¨bikbok, only, vero moda, cubus, h&m - at alle går med ¨det samme¨. Samtidig som nettshopping noen ganger er billigere og har er myye større utvalg. Det eneste dumme er at jeg må vente så lenge på tingene som ikke alltid er like gøy for en utålmodig jente, hihi.

Flytte ut- igjen, et mål ikke et forsett.

 

Hva er dine nyttårsforsett?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡