jentekveld og jacuzzi


God kveld søte dere! Nå har jeg akkurat komt inn døren etter en superkoselig jentekveld med Marie, Oda og Ingrid. Før det øvekjørte jeg litt med pappa ut til Oda som bor på helt andre siden av byen enn meg. Det var god trening da, med tanke på at det er glatt i veiene, haglet og snødde. Men vi kom oss frem til slutt. Gleder med så utrolig til å få lappen! Jeg blir jo 19 om bare få uker så jeg henger litt etter. Tok liksom trafikalt i slutten av september....

Da jeg kom hadde jentene stelt til med herlig kyllingtaco og masse jenteprat, og når vi alle var stappet (og hvertfall jeg følte meg 5 kilo tyngre, hallo taco er dødsgodt!) dro vi ut i Jacuzzien!!! Hvor perfekt er ikke dét liksom? De skjønneste jentene, jacuzzi, snø som laver ned på oss, jenteprat og fullmåne. Jeg kan hvertfall si at jeg storkoste meg! 

Nå har jeg planer om å hoppe til køys og sove lenge i morgen med GOOOOD samvittighet. Her er det hvertfall èn jente som ikke er klar for å stå opp kl.6 for å dra på skolen mandag morgen.Haha. 

Nattaklem.

Designet er forresten endret. Fortell meg gjerne hva dere syns om det! Jeg ble veldig fornøyd faktisk, clean og enkelt akkurat slik jeg liker det.

 

2 kommentarer

iselinilsen

04.01.2015 kl.03:25

såååå kos:)))))

Terese

04.01.2015 kl.12:14

Likte designet jeg :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡