Dancify


Hei sprekinger! Flere av dere har vel som meg også nyttårsforsett om å bli mer aktiv og trene mer. Kanskje elsker du å danse men du er ikke så flink eller erfaren?

Nå er det startet opp en ny nettjeneste, Dancify, hvor du enkelt kan få dansekurs og treningsvideoer rett på pc'en/tv'en. Da har man faktisk ingen unnskyldning. Rett hjem, også er det i tillegg gøy. Hva frister mest dere, dansing eller en time på tredemølla? Her får du jo både styrke og kondisjon i ett!

I samarbeid med Dancify har jeg fått lov til å gi ut en rabattkode til dere spreke lesere. Så om du vil komme i form og kickstarte 2015 på en gøy måte så kan du bruke rabattkoden ¨Bloggleser29¨ for et medlemsskap til kun 129 kr i måneden, og det er ingen bindingstid. HER kan dere se en liten smakebit av hva Dancify har å by på.

Registreringen gjøres via dancify.no hvor dere finner mer informasjon samt stilene de driver med og timeplanen deres og i tillegg kan du vinne en tur for to til vår alles elskede by- New York!!!

Hørtes ikke det bare dødsbra ut? 

-Madeleine

2 kommentarer

Emma Olsen

02.01.2015 kl.10:16

Hmmm, ak meldt meg på et annet studio:) men gøy!

Ha en fin dag :)

Line Cecilie Larsen

03.01.2015 kl.15:52

jo hehe

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡