Årskavalkade januar-mars


Nå nærmer det seg slutten av 2014 og jeg er klar til å velkomme 2015 med åpne armer. Det har vært et fantastisk år fylt med opplevelser, reiser, kjærlighet og glede. Jeg håper virkelig det neste året blir like bra, om ikke bedre. Time will show.

La oss starte med januar!

Nyttårsaften 2013/14 dro jeg og en stor gjeng venner på en ¨fest¨ på hotellet ved stranden. Det viste seg å være en fest for 40+, men musikk som ikke heelt falt i smak hos oss så vi trakk ned mot stranden istedenfor og satt der. Denne kvelden møtte jeg også kjæresten min, Tom, for første gang og jeg husker jeg var sååå betatt (hihi). Husker jeg, Tom og to til kompiser stod nede på stranden når klokken slo 12 og hoppet 7 ganger i bølgene for det er en Brasiliansk tradisjon(?) (alle 3 guttene er fra Brasil) som betyr lykke i det nye året, og jammen fikk jeg ikke det også ;). 

Jeg stod i skjørt og t-skjorte midt på natta og frøøøs husker jeg, så Tom gav meg genseren sin så jeg fikk varmet meg. (Så skjønt, akkurat som på film!) Og den samme genseren fikk jeg faktisk av han til jul som et minne om den dagen.<3

Januar startet med at meg, Marit, Tom og Kauè hang sammen hver dag resten av ferien og kjørte rundt, var mye på stranda, stod på longboard.* Jeg ble bedre venner med hun som nå er min bestevenninne i USA, Alli. Dro til Boca med Alli, Finn, Becka og Katie. Kjøpte polaroidkamera!* Ble heeekta på GossipGirl. Så Paranormal Activity med Tom og Kauè* Dro på sesongens andre cheerkonkurranse i Ft.Lauderdale, kom hjem, ompakket og dro til Seaworld. Vmor ble svindlet av de på hotellet så det ble mye styr med det.* Ble 18 år, og var på States i Daytona Beach. Ikke noe party party 18 års dag, men koselig var det.

 

Kom i spanskklasse med verdens strengeste lærer, men hun lærte med myyye spansk på det halve året.* Dro til Atlanta på konkurranse, USA's 3 største konkurranse og vi var bare 0.003 poeng fra å vinne!!!!* Dro til Colafabrikken med Marit* Hadde cheertreninger hele tiden + ekstratreninger i helgene* Hadde strandfest med en gjeng med venner* Feiret bursdagen min med alle mine nermeste venner* Jeg og Tom ble offesielt kjærester og jeg(og er)var såå lykkelig!* Serverte med homebasen på VAPA showet

Dro på All Out konkurranse i Orlando * Var mye med kjæresten og dro på strandturer ofte med venner* Hadde sykeste BBQ festen med familien og kjæresten hvor vi alle endte opp i hjørner av huset og skjøt på hverandre med Nurf-guns. Haha.* Dro på softballkamper hele tiden.* Bristet armen og måtte gå med støttebandasje som fikk meg til å se ut som jeg var med i Transformers* Dro på ¨the fair¨, et slags tivoli med Tom, Alli &Ben.* Var i en bilulykke.

3 kommentarer

Terese

02.01.2015 kl.12:27

Tenker du skal være så glad du fikk den muligheten til å oppleve det året i usa. Fy søren så herlig sted <3

vildemta

02.01.2015 kl.20:03

Terese: <3

Marit

04.01.2015 kl.02:24

Wohoo <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡