nr.1


1.Juledag MÅ jo være tidenes chilledag. Vel 1 & 2 juledag. I dag var det som sagt duket for ribbemiddag med riskrem til dessert, og resten av dagen har gått med på å slappe av med familien og se på mrs. Doubtfire. 

I dag er det jo "julaften" i USA, eller Christmas day. Så Merry Christmas til alle mine amerikanske venner (og familie og kjæreste<3) Det er så utrolig rart å tenke på hvor annerledes livet mitt var fra ifjor til nå. HER kan dere finne innlegget fra min amerikanske jul i fjor. Jeg er såå takknemlig da, for at jeg har fått oppleve begge deler. 

Nå blir det mer filmseeing før jeg tar kvelden. God natt, stor klem! Håper dere alle har en fantastisk juletid og koser dere ¨gløgg ihjæl¨.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡