skuffa


... Det er det jeg føler om bloggingen min de siste ukene. Uff. Det har heller ikke skjedd så mye siden sist, vinteren har slått inn med 3 forkjølelser den siste 1,5 mnd, litt snø (som smeltet igjen samme dag.. ) og huset er pyntet og klart til jul. Koseliig! 

De siste ukene har jeg vært så sliten, pga. mørket, alt for lite søvn, lange skoledager og mye prøver og stress å tenke på, men nå har jeg tatt meg et tak i nakkeskinnet og skal gi alt denne siste innspurten før en veldig etterlengtet juleferie. Jeg har ikke hatt noe motivasjon til noen ting egentlig, og spesielt treningsmotivasjonen var på bunn, men nå ar jeg startet igjen med en super benøkt i går og et par korte økter tidligere i uken så satser jeg på at motivasjonen bare fortsetter å gå èn vei- oppover. 

Tenkte bare å stikke innom før jeg drar på jobb og si hei, så har en fin start på helgen alle sammen! Klem

2 kommentarer

Marie N. H-S

06.12.2014 kl.17:01

Jeg skjønner det er skikkelig demotiverende når det alltid er så mørkt. Jeg prøver alltid å gjøre mørket om til litt kos. Det er kanskje naturligvis litt vanskelig når man skal øve til prøver. Men tenn mange telys og stearinlys som gjerne dufter litt godt også, så blir det litt hyggeligere med en gang :)

Andrea Sveinsdottir

10.12.2014 kl.15:10

Føler det sånn innimellom selv.. :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡