saturdaaay


Hei solstråler! Har dagen deres vært fin så langt? I dag våknet jeg dessverre med den ekle stressfølelsen, dere har vel opplevd det samme før? Sånn, jeg stresset for at ¨ånei det er bare 7 timer til jeg skal ta bussen¨ liksom, haha hva skjer?!

 

For øyeblikket sitter jeg på bussen mens regnet pisker på ruten. Jeg og jentene skal nemlig bruke kvelden på dugnadsjobb, men jeg tror det kan bli kjekt jeg!

Jeg klarte selvfølgelig å glemme nøklene mine til leiligheten i byen hjemme så når jeg stod på busstoppet til den bussen jeg egentlig skulle ta måtte jeg gå opp igjen og ta en annen. Men det er faktisk ganske koselig for den går en helt annen rute enn den jeg tar hver dag, så det er nesten litt koselig å sitte her i skumringen med regnet og lysene utenfor. Ellers våknet jeg og lagde meg en gooood frokost med kokte egg, ristet brød og en kopp med eple&kanel téen min, nam! Resten av dagen har jeg faktisk brukt på å se gossipgirl og spille inn en video til dere, what, hah vi får se om jeg får mannet meg opp til å poste den. 

 

ha en fin lørdagskveld, nå må jeg løpe! Klem

 

4 kommentarer

Ingrid

08.11.2014 kl.18:29

Så ut som en god frokost :)

iselinilsen

08.11.2014 kl.18:29

nam

Danian. Gutteblogger

08.11.2014 kl.18:45

Vet akk hva du mener om stress. Dette så utvandret en deilig frokost og ha en fin kveld videre

maded

08.11.2014 kl.21:06

Så godt ut! :) kjedelig å glemme nøklene, men bra du koste deg på bussen da ;)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡