utvekslingsoppsummering: september 2013


Hadde laborday og skolefri noe som resulterte i en herlig dag i solen med tidenes vannkrig, 2 poolparties og mye kos. Prøvde Smores for første gang hos Valentina på BBQ med de andre utvekslingsstudentene og fikk mange nye venner der og utover året ble de fleste av oss til en stor vennegjeng!  

Mange av fritimene ble brukt her i Homebasen min sammen med homebase-folkene, til å sove, spise eller å gjøre lekser. Vi hadde seriøst verdens beste sofa, den blå!

Smakte dippingdots, besøkte downtown disney og hadde veldig rosa rom (<3) og langt hår!

Var mye med venner utenfor skolen, dro til skyzone (en trampolinepark) til Marit´s bursdag og dro til Food truck´en igjen med Ashley og familien hennes.

Var i mange barnebursdager på steder med hoppeslott, masse spillemaskiner og skikkelig gjennomførte temaer, som her, monsterbedriften! Curriculum day med Marit og Daniel. Spiste salat med krutonger hele tiden. Ble dresscodet som resulterte i dette nydelige antrekket og fant chocolatefrogs!!!!


Var på kino veldig ofte, feiret Marits bursdag på skyzone, dro på Skatefactory

 

-Madeleine

 

Én kommentar

Thea Mariel

08.11.2014 kl.11:43

how fun!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡