første juledag/ christmas day


Hei alle skjønne, fikk dere alt dere ønsket dere til jul og spiste dere gode og mette på julemat og snop ? Da var 25. desember over, julaften er uten tvil årets koseligste dag! 

Her i huset var det gavepakking til langt på natt, og opp kl. 6 for å lage mat og gjøre oss klar til familien kom over kl 8. Kan vel miildt sagt jeg var ganske så redusert i formen med kun 4 timers søvn, kan noen gi meg gavekort på søvn eller heheheh ? Før gjestene kom så tok vi å åpnet julestrømpene, dødsfornøyd med den! Fikk bla. gavekort på itunes og starbucks (<3), snop, sminke og luktelys! 


Alle i huset fikk kull utenom Kristi, hehe (wonder whyyyy?:) ) - sjokolade tho


 Se så syyykt fint da! (alle de hengetingene) og en julesokk.Det fikk jeg i gave, håndlaget- er såååå takknemlig! Fikk helt tårer i øynene når jeg åpnet det.

Kristi, Jason og Payton, og linselus Jayla i bakgrunnen

Funnyfacepicturee, meg, Julie, Kristi og Payton

Familien kom over og vi koste oss masse med bla. pannekaker, sweetpotatoes, en slags gryterett ting og bacon til frokost mens alle satt å slappet av og koste seg en stund før vi begynte å åpne gaver. Gavene kan jeg sikkert prøve å få vist i et senere innlegg. Mens familien med onkler, tanter, foreldre osv. var over åpnet vi gaver fra de som var der, og gavene for oss i nermeste familien åpnet vi når gjestene hadde gått. Jeg ble ´mobba´ fordi siden jeg er her i USA, så har jeg kjøpt mer eller mindre alle gavene mine fra familien selv, det er lettere sånn og så slipper man å stresse med frakt osv. Så jeg hadde kjøpt ting som jeg har vist til de før, og pakket inn- for å kunne ha noe å åpne og for å ´vite´at det fikk jeg til jul fra den og den ,eheh.

Når gavene var åpnet og vi hadde fått tid til å studere hva vi fikk så ryddet vi opp og jeg skypet med familien i Norge hvor både mamma, pappa, Iselin ,Terese, Steffen, Bestemor og Tante Gerd satt på plass i sofakroken for å hilse om god jul! Såå koselig <3 Det er så rar å tenke på at de sitter på andre siden av kloden i lille Norge nå mens jeg er her i Florida!

Etterpå var det å ordne seg igjen før vi dro videre til Rex (faren til Kristi) og Francis (stemoren)- ´s hus for å spise julemiddag. Føler ikke jeg gjør annet i helligdagene enn å spise, hehe. Det er verdt det og såå masse god mat, nam! Der åpnet vi sannelig meg gaver og, jeg fikk en supersøt starbucks kopp fra Kristi og et nyydelig smykke og øredobbsett fra Francis og Rex- forventet ikke det i det hele tatt så ble suuper overrasket og glad! :D 

Alt hun Kristi får til bak ryggen min altså, hehe! Hun hadde spurt Terese om å ta med grøt fra Norge siden jeg har fortalt om det og våre tradisjoner at vi har mangdel i grøten osv. Så gjett hvem som mae my day og trakk frem denne og bare ´we have to make some food for when we´re going to my dad´s¨ Såå skjønn! Har jeg ikke verdens beste vfam eller hva?!

Det er rart så mye mer man setter pris på små ting når man ikke har det tilgjengelig 24/7. Det ble hvertfall en suksess, og tror nok de fleste likte det. Masipangrisen derimot, den falt ikke helt i smak på de fleste, ikke en gang meg. Men de fikk nå prøve det er det viktigste :) 


Kayla, meg, Julie, Kristi, Jayla og Payton

Først og fremst må jeg si så utrolig heldig jeg er som får være her og ha komt i den beste vertsfamilien jeg kunne tenke meg! De har tatt meg inn som en av sine egne og hele familien er kjempe skjønne, lett å bli kjent med og åpne. Jeg har hatt en fantastisk første jul her i USA og selvom det er en tid hvor de fleste begynner å kjenne på hjemlengselen og de norske tradisjonene- så hjelper det utrolig å omringe seg med positive godhjertede mennesker! Jeg har ikke hjemlengsel i det hele tatt men jeg skal inrømme at det var litt tøft i går å tenke på at de sitter der i Norge uten meg med hele familien samlet rundt middagsbordet med pinnekjøtt og pappa´s kålrabistappe. Likevel har jeg fått oppleve jul annerledes enn det jeg er vandt med, med amerikanske tradisjoner- blandet med litt norsk (grøten hihi) så det er jeg super takknemlig for.

For ikke mange minuttene siden kom vi hjem og da var det rett i pysjen med kosesokkene på så nå sitter jeg godt plassert i verdens mykeste beste sofa med maccen på fanget og kjenner at øyelokkene begynner å bli relativt tunge etter hektiske dager så tror jeg runder av her. Good natt og håper alle hadde en fin jul og første juledag feiring!

-Madeleine

 

3 kommentarer

Dj bø

26.12.2013 kl.12:14

Bra du hadde en koslig jul vildepus! Savner deg sånn sinnsykt forferdelig mye no

vildemta

26.12.2013 kl.17:49

Dj bø: savner deg også sinnsykt mye vennen!!

Kristi

28.12.2013 kl.15:19

So glad you enjoyed your day with us 💚❤️💗 we really enjoy having you here 😘

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Vilde Madeleine, men går for en av delene. Jeg er bosatt i norges regnby mellom de syv fjell, Bergen og skriver for det meste om min interesse for reising,mote,hverdag og trening. Skoleåret 2013/14 var jeg på utveksling i Vero Beach, Florida. Som person kan jeg beskrives som wanderlust- det er en utrolig verden der ute og jeg vil se alt! Håper du liker bloggen min :)

For kontakt:
vildemtablogg@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡